Доставка на Вашите поръчки по коледните и новогодишни празници

16.12.2015

Скъпи клиенти, сигурно много от Вас ще използват нашия магазин, за да зарадвате своите любими хора с хубав подарък за коледните и новогодишни празници . Радваме се, че избирате нас в това начинание и ще направим всичко възможно, за да не Ви разочароваме. Това е и голямо предизвикателство пред нас, защото се налага да обработим три до четири пъти повече заявки и запитвания от обикновено. За тази цел сме се подготвили максимално добре като сме наели допълнителен персонал и сме готови да обработим всички Ваши поръчки и да отговорим на всяко Ваше запитване, било то по телефон, чат или мейл. Все пак Ви молим за търпение и разбиране, ако се наложи да изчакате малко.
Приканваме Ви, да не оставяте коледните си и новогодишни поръчки за последния момент. Въпреки че ще обработим заявката Ви в обещания срок, няма гаранция че нашите куриери от Еконт Експрес ще успеят да я доставят толкова бързо, както са го правили и през останалата част от годината. Практиката от минали години показва, че е възможно да се получат забавяния, които ние обаче няма как да предотвратим, тъй като куриерските служби са претоварени с работа по това време на годината. За тази цел публикуваме информация, предоставена от Еконт Експрес, за графика на работа на куриерската фирма по време на празничните дни:

Информираме Ви, че във връзка с почивните дни по Коледа и Нова година офисите на Еконт ще работят на извънредно на 12-ти декември (събота), 24-ти декември (четвъртък) и 31-ви декември (четвъртък).
Почивни дни за Еконт са дните 25-ти, 26-ти, 27-ми декември (петък, събота и неделя) и 1-ви, 2-ри и 3-ти януари 2016 г. (петък, събота и неделя).

Разносът в България ще става по следния график:

Пратките за разнос на 12-ти декември (събота), се доставят без услуга Приоритет, освен ако не е изрично поискана от клиент подател.

Пратки, приети на 23-ти декември (сряда), ще бъдат доставени на:
- с услуга Приоритет – на 24-ти декември (четвъртък)
– без услуга Приоритет – на 28-ми декември (понеделник) 

Пратки, приети на 24-ти декември (четвъртък), ще бъдат доставени на 28-ми декември (понеделник).

Пратки, приети на 30-ти декември (сряда), ще бъдат доставени на:
- с услуга Приоритет – на 31-ви декември (четвъртък)
- без услуга Приоритет – на 4-ти януари 2016 г. (понеделник)

Пратки, приети на 31-ви декември (четвъртък), ще бъдат доставени на 5-ти януари 2016 г. (вторник)

Източник: Ekont.com