Експресна доставка

Преглед и тест

Замяна и връщане до 14 дни

Стоки с гаранция

Над 30 000 доволни клиенти

Професионална консултация

Навигация

Често задавани въпроси

Как да поръчам?
Може да направите поръчка по следните начини:
• Чрез сайта ни, като минете две лесни стъпки за поръчка
• По телефон на 0888 881527 или 02 451 94 13
• С имейл на електронната ни поща info (аt) brannik.bg, чрез facebook страницата ни или чрез чат менюто на сайта ни, като ни предоставите:
– Име, Код, Цвят и/или Размер на продуктите, които желаете да закупите
– Адрес за доставка или адрес на офис на Еконт, до който желаете да бъде доставена поръчката Ви
– Данни на получателя: Две имена, Телефонен номер, Email адрес

Необходимо ли е да се регистрирам, за да поръчам?
Не, регистрацията не е задължителна, за да направите поръчка през сайта. Но с еднократна регистрация Вие ще пазарувате по-удобно, ще следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Каква е цената за доставка?
Цената на доставка се калкулира на база актуалните тарифи на куриерска фирма „Еконт” и в най-голяма степен зависи от теглото на поръчаните стоки и методът на доставка, който Вие изберете - до офис на „Еконт” или до адрес по Ваш избор.

При поръчка чрез сайта ни цената на доставка ще бъде автоматично калкулирана в последната стъпка от Вашата поръчка – „Завършване на поръчката”.

Ориентировъчни* цени на доставка:

3.50 лв. до офис на „Еконт”
5.75 лв. до адрес по Ваш избор

*Гореспоменатите цени се базират на осреднени стойности, които нашите клиенти заплащат за доставка.

Кога ще ми бъде доставена поръчка?
Поръчка на стоки в наличност постъпила до 16:30 ч. в работен ден, се подготвя и изпраща в същия ден, като бива доставяна на следващия работен ден до всяка точка на България.* Ако офисът на куриерската фирма, до който Ви е изпратена пратката, работи в събота, имате възможност да получите поръчката и в този ден.
Поръчка на стоки в наличност постъпила след 16:30 ч. в работен ден, в почивен ден или в ден на национален празник се подготвя и изпраща на следващия работен ден, като бива доставяна на втория работен ден от деня на поръчката.

Ако желаете да поръчате или сте поръчали продукти с указани по-дълги срокове на доставка, то доставката ще се извърши според заложените към конкретния продукт срокове.

В някои случаи е възможно забавяне на изпълнението на поръчката, поради независещи от brannik.bg причини. В такъв случай, служител на магазина ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми кога ще получите желаната стока.

*Сроковете за изпълнение на доставка зависят изцяло от партньорите ни от фирма „Еконт”. В някои населени места, доставките се извършва до 3 работни дни.

Как мога да направя корекция в моята поръчка?
За да коригирате Вашата поръчка е необходимо да се свържете по телефон или ел. поща с нас до 16:30 в деня на поръчката. След този час корекции в поръчката не са възможни, тъй-като пратката Ви вече пътува към Вас.

Имам ли опция за Преглед и Тест?
Да, brannik.bg изпраща всички поръчки с опция за преглед и тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж.

Как да платя?
Brannik.bg предлага следните методи за плащане:
Наложен платеж – при него заплащате Вашата поръчка в брой на куриера при получаването й.
Дебитна или кредитна карта – при получаване на поръчаната стока, в офис или до адрес, куриерът предлага възможост за плащане с карта.
Банков превод – при желание да използвате банков превод като метод на плащане е необходимо да се свържете с нас за уточняване на детайлите по превода. Служител на магазина ще Ви изпрати имейл с нашите банкови данни, по които трябва да преведете сумата на поръчката. Пратката ще бъде изпратена след като получим потвърждение, че парите са постъпили по нашата сметка.

Мога ли да заменя закупен от мен артикул?
Да, можете да замените закупен артикул в 14-дневен срок от получаването му, за друг артикул предлаган на сайта ни, като разликата в цената ще бъде приспадната.
Артикулът, който връщате е необходимо да е в запазена оригинална опаковка с ненарушена цялост заедно с всички съпровождащи документи и всички аксесоари, с които Ви е били доставен.
Връщане на продукти без данъчен документ, удостоверяващ покупката; без опаковка или с повредена / нецялостна такава; без етикет или с повреден / нецялостен такъв; със следи от износване, удар, одрасквания, наранявания или други външни белези; с петна, скъсан, счупен, пробит, разпран, изгорен, парфюмиран или пран; със следи от манипулации и какъвто и да било друг тип интервенции, не може да бъде уважено.

Ако желаете да се възползвате от това Ваше право, попълнете формата за замяна и връщане на адрес http://return.brannik.bg/.

Мога ли да върна поръчан от мен продукт?
Да, това е Ваше право според българското законодателство. В 14-дневен срок, считано от датата на доставка на поръчаната стока имате възможност да върнете поръчаните продукти.

Когато сте поръчали повече от един артикул, а желаете да върнете част, не всички, поръчани продукти, brannik.bg ще възстанови платената цена единствено на върнатите артикули, като си запазва правото да удържи направените отстъпки от цената за поръчано количество спрямо останалите във Ваше притежание продукти.

Артикулите, които връщате е необходимо да са в запазена оригинална опаковка с ненарушена цялост заедно с всички съпровождащи документи и всички аксесоари, с които са Ви били доставени (касов бон, формуляр за връщане/замяна, оригинални етикети, аксесоари, подаръци, др.).

Връщане на продукти без данъчен документ, удостоверяващ покупката; без опаковка или с повредена / нецялостна такава; без етикет или с повреден / нецялостен такъв; със следи от износване, удар, одрасквания, наранявания или други външни белези; с петна, скъсан, счупен, пробит, разпран, изгорен, парфюмиран или пран; със следи от манипулации и какъвто и да било друг тип интервенции, не може да бъде уважено.

При желание да върнете закупен продукт(и), моля, попълнете формата за замяна и връщане на адрес http://return.brannik.bg/ или следвайте стъпките във формуляра за замяна/връщане приложен към поръчката, като попълните същия четливо.
ВАЖНО: Възстановяването на платената цена става по банков път, за което е необходимо да въведете IBAN на личната сметката, в която желаете да получи парите. Моля, не връщайте продуктите с наложен платеж, тъй-като няма да могат да бъдат приети.

При нужда от съдействие, винаги може да се обърнете към нас.

На какъв адрес да изпратя продукта за връщане или замяна?
Продуктите за връщане/замяна изпращайте до офис на „Еконт” - София -Любляна за фирма „Ай Би Глобал” EОOД.

За чия сметка е куриерската услуга при връщане или замяна?
При връщане или заняма на продукт клиентът поема куриерските разноски.

Ако връщате продукт е необходимо да заплатите куриерските разходи до офис на „Еконт” - София -Любляна, посочен също и във формуляра за замяна/връщане приложен към Вашата пратка.

В случай, че ще заменяте продукт(и), Вие ще заплатите транспортните разходи за връщането към нас, както и повторното изпращане на заменения продукт(и).

Каква гаранция давате на продуктите?
Всички стоки от brannik.bg са с 2г. законова гаранция за съответствие на стоките с договора за продажба, която започва да тече от момента на получаване на стоката.

Гаранцията губи валидност в следните случаи:
• Липса на данъчен документ, доказващ покупката от brannik.bg
• Повреда и нарушаване целостта на продукта, вследствие на действия, които не са свързани с нормалната употреба на продукта.
• Повреда, вследствие на неправилна експлоатация.

Какво да направя, ако продуктът, който искам, не е наличен?
Ако продукт, който желаете не е наличен в момента, може да се свържете по телефон или ел. поща с нас, за да Ви информираме кога очакваме желания от Вас продукт отново да бъде наличен.

В случай, че ориентировъчният срок на доставка Ви удовлетворява и след като продуктът е отново наличен, ще свържем с Вас, за да Ви уведомим за това.

Имате ли магазин, където мога да видя и пробвам артикулите Ви?
За съжаление не разполагаме с физически магазин. Стоките могат да бъдат поръчани единствено онлайн като ще Ви бъдат изпратени с опция за преглед и тест.