Навигация

За нас

Нашата философия

 

Коректното отношение към клиентите и професионалната консултация е основно правило на нашия екип. Ние знаем, че най-добрия клиент е редовния клиент, затова се стремим винаги да предложим най-подходящите продукти за Вашите нужди и потребности. Разчитаме много на личния контакт с клиента. Радваме се да чуем неговите впечатления от използването на нашите стоки, както и евентуални препоръки или оплаквания, защото те ни дават възможност да се развиваме и подобряваме качеството на предлаганите продукти.

 

Какво предлагаме

 

Под наименованието „военен магазин“ не се крие магазин, който предлага стоки само за военнослужещи. Това, което предлагаме ние, са дрехи и екипировка, оригинални или реплика, на различни армейски части. Тяхната функционалност ги прави подходящи за всички, които обичат да живеят активно и да прекарват свободното си време сред природата. Оригиналното предназначение на военните стоки е гаранция за тяхното качество и надеждност. Но ето за коя нашите предложения ще бъдат най-интересни:

 

- За полицаи, военнослужещи и охранители

 

Всички служители на Министерството на вътрешните работи и Министерството на отбраната, както и служители на частни охранителни фирми, ще намерят здрави и комфортни дрехи и обувки за изпълнение на техните служебни задължения, както и аксесоари за тях. Предлагаме и богат избор от кобури, протектори, тактически ръкавици, палки, белезници и други неща, нужни за екипировката на служителите в сферата на сигурността.

 

 

- За ловци и рибари

 

За запалените ловци и рибари предлагаме богат избор от дрехи в специфична камуфлажна разцветка. Те са водо-, вятъро- и студоустойчиви, за да предложат максимален комфорт по време на лов или риболов дори и при екстремни метеорологични условия. Освен различни модели ножове, които са задължителна част от екипировката на един ловец, ще намерите още много други продукти, които ще са ви необходими при практикуването на любимото Ви хоби.

 

- За планинари и авантюристи

 

Здрави и удобни обувки, топли и водоустойчиви якета и панталони, практични раници, са нещата без които всеки опитен планинар не би тръгнал на разходка или експедиция. Всичко това може да намерите при нас и още много аксесоари, които биха Ви били полезни в планината. Също така на всички, които практикуват бушкрафт, предлагаме много пособия и сечива, които ще Ви помогнат да оцелеете сред дивата природа.

 

- За туристи и къмпингари

 

От палатки, спални чували и шалтета до посуда, прибори за хранене и термоси, при нас има всичко, което Ви е нужно когато тръгнете на къмпинг.  

 

- За спорт и свободното време

 

В магазин „Бранник“ ще намерите дрехи и аксесоари подходящи за всички активни занимания през свободното време и спорт. Облеклата, които предлагаме, са еднакво практични, здрави и стилни и затова много хора ги използват и в града.