Експресна доставка

Преглед и тест

Замяна и връщане до 14 дни

Стоки с гаранция

Над 30 000 доволни клиенти

Професионална консултация

Навигация

За нас


Основан през 2013 год., BRANNIK.BG е специализиран онлайн магазин за първокласно бойно и тактическо облекло, обувки, екипировка и аксесоари. Предвидени за професионалисти в сферата на сигурността, продуктите ни са изключително подходящи за ловци и рибари, както и за всички, които обичат да живеят активно и да прекарват свободното си време сред природата.

Първоначалното предназначение на стоките е гаранция за качество и надеждност, а тяхната функционалност и практичност ги прави все по-търсени и ценени заради комфорта и удобството, които предоставят в ежедневието ни в градски условия.

На страниците на BRANNIK.BG ще намерите и необходимата Ви екипировка и аксесоари за оцеляване сред природата, къмпинг, bushcraft (бушкрафт), airsoft (еърсофт) и други дейности на открито, както и впечатляващ избор от ножове и мачетета.

 

Нашата философия

 

Нашата единствена цел е да Ви предложим най-доброто качество на най-добрите цени, като сме изключително горди от постоянно растящата ни гама висококачествени продукти на световно утвърдени брандове, но най-вече се гордеем с високото признание, което получаваме от нашите клиенти.

Наш основен приоритет е удовлетвореността на клиентите, като опитният ни екип ще се радва да отговори на всички Ваши запитвания и да чуе впечатленията и препоръките Ви, за да посрещне Вашите нужди и очаквания. Наред с професионалната консултация и коректното отношение може да бъдете сигурни, че поръчката Ви ще бъде обработена, внимателно опакована и изпратена към Вас още на същия ден.

 

✔️ над 9 години опит
✔️ над 100.000 доволни клиента
✔️ Огромен избор на стоки
✔️ Константно високи стандарти за качество
✔️ Най-доброто съотношение цена / качество
✔️ Изключително лесна поръчка
✔️ Експресна доставка - в рамките на следващия работен ден

 

Добре дошли!