Експресна доставка

Преглед и тест

Замяна и връщане до 14 дни

Стоки с гаранция

Над 30 000 доволни клиенти

Професионална консултация

Original Swat

Original Swat

Original SWAT е компания основана през 1999 година в САЩ с една основна цел, а именно да изработят най-добрите тактически обувки за хората, които ги ползват в ежедневието си. Разполагат с фабрики в 4 страни САЩ, Камбоджа, Виетнам и Филипините и всички са оборудвани с най-новите технологии за производство и висококвалифициран персонал.
Всички служители в сферата на сигурността са именно хората, които постоянно мотивират екипа на Original SWAT да подобрява и усъвършенства своите обувки.
От охранителните фирми и държавните органи за контрол на реда, до бойците в Афганистан и зоните с висок риск, тези обувки са постоянно с тях. С тези обувки
можете да вършите перфектно своята работа и същовременно да получите необходимия комфорт 24 часа на ден. Всеки продукт преминава през редица тестове в лаборатории и на бойното поле, което постоянно води компанията нагоре. Original SWAT купуват държавното предприятието Altama, което снабдява американската армия с специалния вид обувки за блатисти местности и джунгли, които снабдяват и войниците във Виетнам. След цялостно обновление и оборудване за милиони фабриките започват производството на по-добри и надеждни обувки , а днес са доставчик на редица армии и части от всички краища на света. Само през 2016 година са осигурили 80 000 чифта обувки на филипинската армия. Тъй като за нас екипа на Brannik.bg основен приоритет е да продаваме само най-доброто се насочихме именно към Original SWAT, а за качеството оставяме да прецените Вие!