Експресна доставка

Преглед и тест

Замяна и връщане до 14 дни

Стоки с гаранция

Над 30 000 доволни клиенти

Професионална консултация

Kizlyar Supreme

Kizlyar Supreme

Kizlyar Supreme е руска компания, която е специализирана в производството на различни видове ножове. Излизат на пазара през 2011 година, не само на руския пазар, а и 
в Германия и Австралия. Работата и проектирането по първте модели започва през 2009 година, като ся им необходими 2 години, за да изработят перфектните ножове. Компанията
се стреми да обедини руските и западните технологии и иновации в производството на остриета и едновременно с това да държат приемлива цена и много високо качество.
Излизат на пазара с едва четири модела, а само през 2014 година вече имат, няколко дозини с различни модели, сред които ножове за лов, outdoor, риболов, оцеляване и тактически ножове.
Завода е ситуиран в Русия и оборудван с най-модерно оборудване и висококвалифициран персонал. Именно тези неща ни накараха да започнем партньорски взаимоотношения с Kizlyar Supreme.
В Brannik.bg предлагаме тази марка ножове от 2016 година и само по-малко от година по-късно вече предлагаме повечето модели ножове, а нашите клиенти са винаги доволни от Kizlyar Supreme.

Категории Филтри Сортирай
1 2 3 4
Категории Филтри Сортирай
1 2 3 4