Експресна доставка

Преглед и тест

Замяна и връщане до 14 дни

Стоки с гаранция

Над 30 000 доволни клиенти

Професионална консултация

Къмпинг душове и полеви тоалетни

Къмпинг душове и аксесоари за хигиена от Brannik

Поддържането на лична хигиена е от решаващо значение, дори когато сте на километри от най-близката баня. Brannik предлага гама от висококачествени продукти, предназначени да ви поддържат свежи и чисти по време на вашите къмпинг приключения. В нашия сайт ще откриете иновативни решения за лична хигиена, които гарантират, че можете да се насладите на природата, без да правите компромис с чистотата.

Продуктовата гама на Brannik за лична хигиена за къмпинг

Соларен душ

 • Удобство и комфорт: Соларните душове използват силата на слънцето, за да осигурят топла вода за душ в отдалечени места сред природата. Лесно се настройва и използва, което ви позволява да се насладите на освежаващ душ, независимо къде се намирате.

 • Екологичен дизайн: Използвайки слънчева енергия, този душ е екологичен вариант, който елиминира необходимостта от електричество или газ.

Тоалетна чанта

 • Организирано съхранение: Поддържайте основните си принадлежности за лична хигиена организирани и лесно достъпни с тоалетна чанта. Тези чанти разполагат с множество отделения и джобове, които гарантират, че артикули като паста за зъби, сапун и самобръсначки са подредени и на една ръка разстояние.

 • Издръжливост: Изработени от висококачествени материали, тези чанти са проектирани да издържат на тежките условия на къмпинг, като същевременно защитават вашите лични вещи.

Сгъваеми къмпинг туби за вода

 • Спестяващо място решение: Сгъваемите туби за къмпинг са универсален контейнер, който може да се използва за различни хигиенни нужди. Според своята вместимост, сгъваемите туби могат да ви осигурят достатъчно вода за вашата лична хигиена, а в същото време, сгъваемият дизайн ги прави лесни за опаковане и пренасяне.

 • Устойчивост на течове: Сгъваемите туби за къмпинг са проектирани така, че да са устойчиви на течове и да пазят водата ви на сигурно място.

 • Всеки модел резервоар за вода притежава спирателен кран и е проектиран за удобство и практичност.

Сгъваеми четки за зъби

 • Компактен дизайн: Сгъваемата четка за зъби е идеална за туристи, които искат да спестят място. Сгъва се до компактни размери, което я прави лесна за побиране във вашата тоалетна чанта или джоб.

 • Хигиенична и удобна: Тези четки за зъби разполагат със защитен калъф, за да са чисти и хигиенични по време на пътуване.

Полеви самобръсначки

 • Лесно бръснене: Полевата самобръсначка гарантира, че можете да се грижите за добре поддържания си външен вид дори на най-дивите места. Тези самобръсначки са компактни, леки и осигуряват удобно решение за бръснене за туристи и къмпингуващи.

 • Ефективна производителност: Проектирана за използване на открито, полевата самобръсначка осигурява гладко бръснене с минимални усилия. Комбинирайте със соларен душ за перфектен резултат.

Микрофибърни кърпи

 • Бързо съхнене: Микрофибърните кърпи от Brannik са супер абсорбиращи и бързосъхнещи, което ги прави идеални за къмпинг. Заемат минимално място и се побират лесно в багажа.

 • Меки и издръжливи: Тези кърпи са меки и нежни към кожата, но достатъчно издръжливи, за да издържат на многократна употреба и пране.

Туристически органайзери за принадлежности

 • Ефективно опаковане: Съхранявайте всичките си предмети за лична хигиена и друга дребна екипировка, подредена с туристическия органайзер за принадлежности. Тези органайзери са с различни отделения и ремъци за фиксиране на вашите аксесоари, което прави опаковането и разопаковането лесно.

 • Здрава конструкция: Изработени от издръжливи материали, органайзерите за туристическа екипировка гарантира, че вашите вещи са защитени и лесно достъпни.

Защо да изберете Brannik за продукти лична хигиена за къмпинг?

 • Висококачествени материали: Соларните душове и продуктите за лична хихиена на Brannik са изработени от издръжливи, висококачествени материали, проектирани да издържат на предизвикателствата при употреба на открито.

 • Иновативен дизайн: Всеки продукт е внимателно проектиран да увеличи максимално удобството, функционалността и ефективността на пространството, като гарантира, че можете да поддържате своите хигиенни стандарти без проблеми.

 • Удовлетвореност на клиентите: С фокус върху предоставянето на отлично обслужване на клиентите и надеждни продукти, Brannik гарантира, че можете уверено да се впуснете в своите къмпинг приключения, знаейки, че вашите хигиенни нужди са покрити.

Останете свежи и чисти с обширната гама от продукти за лична хигиена на Brannik, като къмпинг душове, органайзери и резервоари за вода, предназначени да осигурят комфорта и удобството, от които се нуждаете, докато се наслаждавате на дивата природа.